ervaring-ontspanning-coach-amsterdam

Testimonials

“Het is intrigerend hoe je als mens soms in de knoop kunt raken. Maria helpt je met ontwarren, ontknopen en het licht erop schijnen. Ze neemt je mee uit je hoofd naar je lichaam en je gevoel. Het enige wat jij mee hoeft te nemen is een beetje lef.”

Loes, ondernemer, 51 jaar

 

Sinds ik Maria mag kennen, noem ik Maria graag ‘mijn accu-oplaadpunt’. Maria is uiterst treffend in staat mijn accu gericht te laden om die persoon, die partner, die ondernemer te kunnen zijn die ik graag 24/7 wil zijn. De juiste snaren worden geraakt. Soms door stilte, soms door lichte aanraking, soms door de juiste vragen. Soms ook juist door een mix van deze drie aspecten. Iedere accu dient bij tijd en wijle opgeladen te worden.

Peter, ondernemer, 50 jaar

 

Door mijn lieve levenspartner ben ik in contact gekomen met Maria. Beetje sceptisch begonnen, maar wat een rijkdom heb ik daar opgedaan. Ik zat klem met mijn innerlijke wens naar vrijheid, naar mijn ware ik. Waar word ik gelukkig van. Door de Reiki sessies bij Maria leerde ik echt naar mijzelf te kijken, naar de kleine Jan. Hoe wilde die kleine jongen naar het leven kijken en wat kon de hedendaagse IK van die kleine Jan leren. Loslaten van vaste patronen, leven vanuit mijn eigen gevoel, vanuit wat Jan werkelijk ervoer en wat ik dus werkelijk wil. Heftige emotionele sessies maakte dat los in mij en er kwam ruimte  om op een andere manier naar mijzelf te kijken; anders te denken. Ik ervaar nu dat ik meer energie heb en liefdevoller naar mijn familie, vrienden en collega’s kan zijn. En daarmee voor anderen het verschil mag maken in gesprekken. EN… ik nu een bijzondere relatie mag ervaren.  Maria heeft door de Reiki sessies en gesprekken mij bijzonder geholpen. Lieve Maria,  bedankt daarvoor.

Jan, ambtenaar, 54 jaar

 

Als ondernemer heb ik een intens leven en waar mogelijk ben ik bezig met m’n eigen lichaam en energie om zo voor mezelf , m’n gezin en mijn klanten maximaal te kunnen presteren.

Ik heb in eerste instantie een vijftal sessies afgesproken omdat ik het voor zowel haar als mezelf een faire kans wilde geven. Ik wist niet echt wat me te wachten stond, maar ben open minded als het gaat om massage en aanverwante behandelmethoden.

Tijdens onze afspraken bespreken we vooraf altijd even waar ik tegen aan loop of waar ik aandacht op wil vestigen. Alleen dat is al fijn om even je ei kwijt te kunnen. Vervolgens onderga ik de behandeling waarbij Maria via haar Reiki methodiek mijn energie scant. Op enig moment doen we vaak wat visualisatie oefeningen of pakt ze er een andere oefening bij uit haar coaching ervaring. Dit geeft vaak nieuwe inzichten of bevestigt wat je eigenlijk al wist.

Ik ben niet gelovig opgevoed, maar geloof wel dat er meer is dan wij kunnen aantonen. Tijdens de behandelingen met Maria zijn er een aantal dingen in mijn leven ten positieve veranderd (o.a. het contact met mijn kinderen uit een vorig huwelijk). Toeval? Geen idee. Maar ik kies ervoor om te geloven dat het met elkaar te maken heeft. Trust the force.

Ik ga nu al zo’n anderhalf jaar om de 6 weken even bij Maria langs om ‘op te laden’. Even een moment bezig zijn met mezelf.

Ik kan ondernemers die bezig willen met hun eigen energie zeker aanbevelen om eens met Maria af te spreken.

Robert, ondernemer, 44 jaar

maria-oplaadcoach

Doel is dat cliënten opgeladen naar huis gaan met nieuwe inzichten en ‘lichter kunnen leven’