rust-in-mijn-leven.jpg

Sta je altijd aan?

Wil je kunnen afschakelen en rust ervaren,
dan het is ‘rust in mijn leven’-programma iets voor jou!

Hoe zou het zijn als je…

…innerlijke rust voelt

…je makkelijk kunt ontspannen

… ook in drukke tijden de rust kunt bewaren

…echt aanwezig kunt zijn, ook in drukke tijden

…diep slaapt en uitgerust opstaat.

Ik zat klem met mijn innerlijke wens naar vrijheid, naar mijn ware ik. Waar word ik gelukkig van. Door de Reiki sessies bij Maria leerde ik echt naar mijzelf te kijken, naar de kleine Jan. Hoe wilde die kleine jongen naar het leven kijken en wat kon de hedendaagse IK van die kleine Jan leren. Loslaten van vaste patronen, leven vanuit mijn eigen gevoel, vanuit wat Jan werkelijk ervoer en wat ik dus werkelijk wil. Heftige emotionele sessies maakte dat los in mij en er kwam ruimte  om op een andere manier naar mijzelf te kijken; anders te denken. Ik ervaar nu dat ik meer energie heb en liefdevoller naar mijn familie, vrienden en collega’s kan zijn. En daarmee voor anderen het verschil mag maken in gesprekken. EN… ik nu een bijzondere relatie mag ervaren.  Maria heeft door de Reiki sessies en gesprekken mij bijzonder geholpen. Lieve Maria,  bedankt daarvoor.

Jan, ambtenaar, 54 jaar

 

 

 

Herken je dit?

 • Heb je moeite om te ontspannen?
 • Voel je veel onrust, juist als je probeert te ontspannen?
 • Duurt het lang voordat je in slaap valt of lig je regelmatig ’s nachts wakker
 • Reageer je kortaf op mensen in jouw omgeving?
 • Overzie je regelmatig het geheel niet meer?
 • Heb je het gevoel dat je in jouw tempo afstevent op een burn out?

Ik ben Maria, ontspanningscoach.

Ik heb altijd al een fascinatie voor mensen gehad. Er waren altijd veel mensen bij ons ‘thuis’ vroeger. En ik kon al vroeg goed aanvoelen hoe het met mensen ging, hoe ze erin zaten. Ik zorg graag voor mensen, zat er ook vroeg in.

Ik heb in mijn werkende leven in omgevingen gewerkt en veel mensen gezien die niet zo goed voor zichzelf zorgden. Hard werken, zware sfeer, veel stress, erg serieus. 

Ik wil graag lichtheid brengen waardoor mensen met hun natuurlijke energie hun leven leiden.

Mensen laten ontspannen is mijn ding.

Lichtheid brengen in de zwaarte.

Ik heb ook de zwaarte in mijn leven gekend en hoe fijn is het als je even begeleid wordt naar hoe je naar de lichtheid kan toebewegen. Ik weet nog zo goed hoe het is als je zwaar door het leven gaan. Ik heb geleerd hoe het is als je lichter door het leven gaat.

 

rust in mijn leven coach

Hoe ziet het Rust in mijn leven programma eruit?

In dit programma gaan we op zoek naar manieren hoe jij jouw lichaam en geest voldoende rust kan geven. We onderzoeken welke patronen maken dat je steeds aan staat. Welke gewoontes jij je eigen kan maken, zodat je kan genieten van de rust, je diep kan slapen en energiek in het leven staat.

Het rustprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 5 sessies van 1,5 uur
  • De 1e sessie is een uitgebreide intake waarin we jouw vraag helder maken, vaststellen wat ontspannen voor jou lastig maakt en we bepalen hoe we aan de slag gaan. En natuurlijk starten we gelijk met ontspanningsoefeningen.
  • In de 2e, 3e en 4e sessie ga je ervaren hoe het is om diep ontspannen te zijn. We gaan jouw lichaam weer leren om te ontspannen middels verschillende technieken. Tussendoor is er ontspanningseducatie, hoe werkt de fysiologie in jouw lijf en hoe kan je dat beïnvloeden? Je kiest een ontspanningsgewoonte waar je zelf thuis mee aan de slag gaat. Daarnaast onderzoeken we waar de onrust vandaan komt. Ik coach je om deze patronen te doorbreken.
  • In de 5e sessie evalueren we het programma wat je hebt doorlopen. Waar je nu staat en hoe je verder kan.
  • Tussendoor moedig ik je aan, inspireer ik je en sta ik open voor vragen

Mocht er een aanvullende losse sessie nodig zijn dan kan dat. Of je kiest daarna voor het Rust Onderhoudsprogramma.

De investering is € 550 ex btw (veel cliënten kunnen dit via de werkgever betaald krijgen). Dit kan in 2 termijnen betaald worden.

leven rust
ik wil rust in leven
ik wil rust in mijn leven
ik wil rust
rust in mijn leven programma
ik wil rust in mijn leven programma

Wat is het resultaat?

…innerlijke rust voelt

…je makkelijk kunt ontspannen

… ook in drukke tijden de rust kunt bewaren

…echt aanwezig kunt zijn, ook in drukke tijden

…diep slaapt en uitgerust opstaat.

innerlijke-rust-coach-amsterdam-weesp.jpg
“If you get tired,
learn to rest,
not to quit.”

Zonder ontspanning, geen groei

Iedereen heeft wel eens drukke of moeilijke tijden en dat kan onrust geven. Wat nu als je continue spanning of onrust voelt en niet meer kan afschakelen. Op de lange termijn zorgt het voor mentale en fysieke gezondheidsklachten. Je cortisolspiegel is hoog en dat maakt het lastig om af te schakelen en goed te slapen. Hoe langer je ‘aan staat’ hoe lastiger het is om weer af te schakelen omdat je eerst langs de onrust moet. Je bent dan steeds ‘hard aan het werk’ om de onrust niet te voelen. Uiteindelijk kan je hierdoor gevoelens van hopeloosheid ervaren, het geheel niet meer overzien en problemen hebben om de juiste connectie te maken met mensen om je heen.

Als het jou niet lukt om diep te ontspannen, ga ik je daarbij helpen. Vanuit diepe ontspanning krijg je inzichten, zie je wat er nodig is en groei je als mens.

Boek via deze link een gratis kennismakingsgesprek